Cennet - Kurban - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cennet - Kurban

Girii C G C G
Am   F
Aaaa haaaa  .)x3
C      G          C         G
Uzaklarda ararken, bir ses duydum derinden
D       C  G
Yakinlaiti sonra
C        G             C      G
Takildim tam düierken, tuttu bir el elimden
D         C G
Devam ettim sonra
C          G           C       G
Yalnizliiima ailarken, uyandim ben aniden
D     G            F     C
Hepsi burda iimdi, bütün insanlar
C     G    C         G
Senle ben, ve sen ve ben
C        G
Belki bu son gün aah
D          C  G         Am F
Dostça kal gitmeden
C      G      Am  F
Sen ve ben
C      G
Sen ve ben
C       G       C       G
Omuzum da ailarken, ruhu akti teninden
D        C G
Çaresizdim sonra
C      G                C     G
Yeni bir gün bailarken, günei batti aniden
D          C G
Karanlik var iimdi
C        G               C       G
Yalnizliiima siiinirken, bir ses duydum derinden
D      G           F      C
Herkes burda iimdi, bütün insanlar
C     G    C         G
Senle ben, ve sen ve ben  )
C        G                 )
Belki bu son gün aah        )x2
D          C  G            )
Dostça kal gitmeden       )

C G C G )x2

C        G
Belki bu son gün )x2
C     G   D
Ne oldu iimdi )x4  aaaaaaa
C     G    C         G
Senle ben, ve sen ve ben  )
C        G                 )
Belki bu son gün aah        ) x2
D           C  G           )
Dostça kal gitmeden       )
C      G
Sen ve ben )x2
Am   F
Aaaa haaaa  . )x3

Söyleyen : Kurban - Bu gitar akoru 1959 kez okundu

Kurban şarkıları

+ Ailama Deimez Hayat
+ Birdenbire
+ Cennet
+ Dur Gitme
+ Gelme
+ Kurban
+ Sari Çizmeli Mehmet Aia
+ Yalaka
+ Yalan
+ Yalan Dostum Aik Diye Biiey Yok
+ Yine
+ Yosma

+ Çareler Çaresiz ( 82635 )
+ Bu Kez Anladim ( 67134 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 53063 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 50205 )
+ Zor ( 48082 )
+ Damla Damla ( 47477 )
+ Söz Vermiitin ( 46832 )
+ Ankara ( 46566 )
+ Git ( 42312 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41834 )