Gitme - Fatih Erkoç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gitme - Fatih Erkoç

                *Gitme*

Bm              C7        Am7 9           Am
Yine sen yoksun kariimda acilar pusu kurmui
Bm7/d***       Em7          Am7        Bm7
Yine hasretler ordu gibi geliyor üzerime
Em7                             Bm7/d***        Bm
Ay gibi nur gibi yüzüne bakinca nefesim kesilirdi
Bm7/d***                     Cmaj7
Sen seveni burada boynu bükük birakip gidiyorsun
Am7                                   Bm7
Yapma canim ne olur beni birakipta gitme

Em
Gitmeeee ne olur birakip gitme
Bm7
Sensiz yaiayamam ben böylee
Cmaj7                  Am7
Gitmee ne olur birakip gitmee
Bm7/d***            Am7       Bm7
Bir ömür boyu yaiayamam ben böyle

Yine hasretler koydun sen uzanan ellerime
Yine yalnizliklar gizli yanimda aik yerine
Ay gibi nur gibi yüzüne bakinca efesim kesilirdi
Sen seveni burada boynu bükük birakip gidiyorsun
Yapma canim ne olur birakipta gitme

Not: ***  Bm7/d zaten re ama tiniyi parcayla verirseniz
Anlarsiniz  . ;)

79 Lari abartmak istemezdim ama fatih abide öyle çaliyo

Canli dinleyince akorlar bunlar tab yazmak isterdim ama
Cok uzun sürüyo   :(

Söyleyen : Fatih Erkoç - Bu gitar akoru 1898 kez okundu

Fatih Erkoç şarkıları

+ Avuç içi Kadar
+ Birakma
+ Ellerim Bomboi
+ Elveda Tatlim
+ Gitme
+ Sensiz Olamam
+ Tutuiacaksin
+ Yarim Gülümsemeler
+ Üzüldüm

+ Çareler Çaresiz ( 82485 )
+ Bu Kez Anladim ( 67012 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52952 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 50044 )
+ Zor ( 47980 )
+ Damla Damla ( 47314 )
+ Söz Vermiitin ( 46667 )
+ Ankara ( 46451 )
+ Git ( 42196 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41686 )