Çökertme - Anonim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çökertme - Anonim

Em          Em       Am
Çökertmeden çiktim da halil'im
F          Dm   Em
Aman baiim selamet
Am               G
Bitez'de yalisina varmadan halil'im
F               E
Aman koptu kiyamet

Em        Em    Am
Arkadaiim ibram çavui
F       Dm   Em
Allahima emanet

Am            G
Burasida asbat deiil halil'im
F              E
Aman bitez yalisi
Am       G
Yüreiime aci saldi
F                 Em
Dostlar kuriun yarasi

(Aynen devam ediyor  )

Gidelim gidelim halil'im
Çökertmeye varalim
Kolcular gelince halil'im
Nerelere kaçalim

Teslim olmayalim halil'im
Aman kuriun saçalim

Burasida asbat deiil halil'im
Aman bitez yalisi
Yüreiime aci saldi
Dostlar kuriun yarasi

Güvertede gezer iken
Aman kunduram kaydi
Çakir da gözlü gülsümümü
Çerkes kaymakam aldi

Kaymakam baskisi A canim
Aman aldi yürüdü

Burasi da asbat deiil halil'im
Aman bitez yalisi
Yüreiime aci saldi
Dostlar kuriun yarasi

Söyleyen : Anonim - Bu gitar akoru 2383 kez okundu

Anonim şarkıları

+ Aman Avci Vurma Beni
+ Baidat Yolu
+ Beyoilu'nda Gezersin
+ Bu Gala Daili Gala
+ Çanakkale Türküsü
+ Çarsambayi Sel Aldi
+ Çökertme
+ Dam Üstünde Çul Serer
+ Eledim Eledim
+ Garip Anam
+ Güzel Aiik
+ Hacel Obasi
+ Hem Okudum Hem De Yazdim
+ Hey Onbeili
+ Hey Onbeili Asil
+ inleyen Naimeler
+ Kalenin Dibinde Tai Ben Olaydim

+ Çareler Çaresiz ( 82476 )
+ Bu Kez Anladim ( 67007 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52948 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 50040 )
+ Zor ( 47975 )
+ Damla Damla ( 47301 )
+ Söz Vermiitin ( 46664 )
+ Ankara ( 46445 )
+ Git ( 42190 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41675 )