Yiiidim Aslanim - Zülfü Livaneli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yiiidim Aslanim - Zülfü Livaneli

Am                         E
Su silanin ufak tefek yollari
Dm        Am    E          Am
Agridan sizidan tutmaz elleri
Am         F E  Dm   C    E
Tepeden tirnaga siir gülleri
Dm         Am   E         Am
Yigidim aslanim burda yatiyor

Am                          E
Bugün efkarliyim açmasin güller
Dm         Am   E          Am
Yigidimden kara haber verirler
Am         F E  Dm     C    E
Demirden dösegi tastan sedirler
Dm         Am   E         Am
Yigidim aslanim burda yatiyor

Am                            E
Ne bir haram yedin ne cana kiydin
Dm          Am    E         Am
Ekmek kadar temiz su gibi aydin
Am           F E   Dm   C      E
Hiç kimse duymadan hükümler giydin
Dm         Am   E         Am
Yigidim aslanim burda yatiyor

*

Söyleyen : Zülfü Livaneli - Bu gitar akoru 5798 kez okundu

Zülfü Livaneli şarkıları

+ Akasya Kokan Gecelerde
+ Ani
+ Atlinin Türküsü
+ Ayvaz Aiidi
+ Bir Çivi Çakma Duvara
+ Bir Vapur Geçer
+ Çökertme
+ Eiil Salkim Söiüt Eiil
+ Günei Topla Benim için
+ Gözlerin
+ istanbul'u Dinliyorum
+ Kan Çiçekleri
+ Kardeiin Duymaz
+ Karli Kayin Ormani
+ Karli Kayin Ormaninda
+ Kiz Çocuiu
+ Kordoba
+ Leylim Ley
+ Mektup
+ Memik Oilan
+ Nefesim Nefesine
+ Sessiz Sitemsiz
+ Sevda Deiil
+ Sevgiyle
+ Sus Söyleme
+ Yiiidim Aslanim
+ Zamandir iimdi
+ Özgürlük

+ Çareler Çaresiz ( 81824 )
+ Bu Kez Anladim ( 66629 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52546 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49498 )
+ Zor ( 47500 )
+ Damla Damla ( 46692 )
+ Söz Vermiitin ( 46170 )
+ Ankara ( 45918 )
+ Git ( 41795 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41158 )