Leylim Ley - Zülfü Livaneli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Leylim Ley - Zülfü Livaneli

Em                           Am          Em
Döndüm daldan kopan kuru yapraga, leylim ley
Em                          Am         Em
Seher yeli dagit beni kir beni, leylim ley
Em                        Am        Em
Götür tozlarimi burdan uzaga,leylim ley
G                    F     Dm        Em
Yarin çiplak ayagina sür beni,leylim ley,
       F           Em
leylim ley, leylim ley

Em                         Am         Em
Ayin savki vurur sazin üstüne, leylim ley
Em                            Am         Em
Söz söyleyen yoktur sözüm üstüne, leylim ley
Em                            Am         Em
Gel ey hilal kaslim dizim üstüne, leylim ley
G                            F     Dm         Em
Ay bir yandan sen bir yandan sar beni, leylim ley,
       F           Em
leylim ley, leylim ley

Em                         Am         Em
Yedi yildir ugramadim yurduma, leylim ley
Em                        Am         Em
Dert ortagi aramadim derdime, leylim ley
Em                           Am         Em
Geleceksen bir gün düsüp ardima, leylim ley
G                   F     Dm         Em
Kula degil yüregine sor beni, leylim ley,
       F           Em
leylim ley, leylim ley

Söyleyen : Zülfü Livaneli, ibrahim Tatlises, Haramiler - Bu gitar akoru 8381 kez okundu

Zülfü Livaneli şarkıları

+ Akasya Kokan Gecelerde
+ Ani
+ Atlinin Türküsü
+ Ayvaz Aiidi
+ Bir Çivi Çakma Duvara
+ Bir Vapur Geçer
+ Çökertme
+ Eiil Salkim Söiüt Eiil
+ Günei Topla Benim için
+ Gözlerin
+ istanbul'u Dinliyorum
+ Kan Çiçekleri
+ Kardeiin Duymaz
+ Karli Kayin Ormani
+ Karli Kayin Ormaninda
+ Kiz Çocuiu
+ Kordoba
+ Leylim Ley
+ Mektup
+ Memik Oilan
+ Nefesim Nefesine
+ Sessiz Sitemsiz
+ Sevda Deiil
+ Sevgiyle
+ Sus Söyleme
+ Yiiidim Aslanim
+ Zamandir iimdi
+ Özgürlük