Kiz Çocuiu - Zülfü Livaneli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kiz Çocuiu - Zülfü Livaneli

Am
Kapilari çalan benim kapilari birer birer
            Dm       C      B7     Am           
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler

Am
Hiroiima'da öleli oluyor bir on yil kadar
            Dm       C      B7     Am          
Yedi yaiinda bir kizim büyümez ölü çocuklar

Am
Saçlarim tutuitu önce gözlerim yandi kavruldu
            Dm       C      B7     Am           
Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu

Am
Çaliyorum kapinizi teyze, amca, bir imza ver
            Dm       C      B7     Am          
Çocuklar öldürülmesin iekerde yiyebilsinler

Söyleyen : Zülfü Livaneli - Bu gitar akoru 2952 kez okundu

Zülfü Livaneli şarkıları

+ Akasya Kokan Gecelerde
+ Ani
+ Atlinin Türküsü
+ Ayvaz Aiidi
+ Bir Çivi Çakma Duvara
+ Bir Vapur Geçer
+ Çökertme
+ Eiil Salkim Söiüt Eiil
+ Günei Topla Benim için
+ Gözlerin
+ istanbul'u Dinliyorum
+ Kan Çiçekleri
+ Kardeiin Duymaz
+ Karli Kayin Ormani
+ Karli Kayin Ormaninda
+ Kiz Çocuiu
+ Kordoba
+ Leylim Ley
+ Mektup
+ Memik Oilan
+ Nefesim Nefesine
+ Sessiz Sitemsiz
+ Sevda Deiil
+ Sevgiyle
+ Sus Söyleme
+ Yiiidim Aslanim
+ Zamandir iimdi
+ Özgürlük

+ Çareler Çaresiz ( 81391 )