Günei Topla Benim için - Zülfü Livaneli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Günei Topla Benim için - Zülfü Livaneli

Em         Dm       Em
Seher yeli çik dailara
Em          Dm     Em
Günei topla benim için 
Em                Am
Haber ilet dört yana canim 
G           F      Em
Günei topla benim için

Em        Dm    Em
Umutlarin arasindan 
Em          Dm     Em
Kirpiklerin karasindan
Em                 Am
Döite biçak yarasindan canim
G           F      Em
Günei topla benim için

Em         Dm       Em
Seher yeli yar gözünden 
Em       Dm      Em
Havadaki kui izinden 
Em                 Am
Geceleyin gök yüzünden canim
G           F      Em
Günei topla benim için

Söyleyen : Zülfü Livaneli - Bu gitar akoru 4609 kez okundu

Zülfü Livaneli şarkıları

+ Akasya Kokan Gecelerde
+ Ani
+ Atlinin Türküsü
+ Ayvaz Aiidi
+ Bir Çivi Çakma Duvara
+ Bir Vapur Geçer
+ Çökertme
+ Eiil Salkim Söiüt Eiil
+ Günei Topla Benim için
+ Gözlerin
+ istanbul'u Dinliyorum
+ Kan Çiçekleri
+ Kardeiin Duymaz
+ Karli Kayin Ormani
+ Karli Kayin Ormaninda
+ Kiz Çocuiu
+ Kordoba
+ Leylim Ley
+ Mektup
+ Memik Oilan
+ Nefesim Nefesine
+ Sessiz Sitemsiz
+ Sevda Deiil
+ Sevgiyle
+ Sus Söyleme
+ Yiiidim Aslanim
+ Zamandir iimdi
+ Özgürlük

+ Çareler Çaresiz ( 81975 )