Çökertme - Zülfü Livaneli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çökertme - Zülfü Livaneli

Dm          G
Çökertmeden çiktimda Halilim
G          C     Dm
Aman baiim selamet
Dm        Gm7    C7       F7 
Bitezde yalisina varmadan Halilim
Bb7       Cm7  Dm  (C7 F)
Aman koptu kiyamet
Dm        G
Arkadaiim ibram çavui
G        C   Dm
Allahina emanet

  ( Dm       Gm7    C7   F7
  ( Burasida asbat deiil Halilim
  ( Bb7  Cm7        Dm
  ( Aman bitez yazilisi
A ( Dm  Gm7    C7    F7
  ( Ciierime atei saldi
  ( Bb7        Cm  Dm
  ( Aman kuriu yarasi

Dm          G
Gidelim gidelim Halilim
G          C     Dm
Çökertmeye varalim
Dm        Gm7    C7       F7 
Kolcular gelince Halilim
Bb7       Cm7  Dm
Nereler kaçalim
Dm        G
Teslim olmayalim Halilim
G           C   Dm
Aman kuriun saçalim

Tekrar A

Dm          G
Güvertede gezer iken
G        C     Dm
Aman kunduram kaydi
Dm      Gm7   C7      F7 
Çakirda gözlü Gülsümü'mü
Bb7    Cm7      Dm
Çerkez kaymakam aldi
Dm       G
Kaymakam baskisi Halilim 
G    Am       Dm
Aman aldi yürüdü

TEKRAR A

Söyleyen : Zülfü Livaneli, Hakan Yeiilyurt, Halk Türküsü - Bu gitar akoru 3444 kez okundu

Zülfü Livaneli şarkıları

+ Akasya Kokan Gecelerde
+ Ani
+ Atlinin Türküsü
+ Ayvaz Aiidi
+ Bir Çivi Çakma Duvara
+ Bir Vapur Geçer
+ Çökertme
+ Eiil Salkim Söiüt Eiil
+ Günei Topla Benim için
+ Gözlerin
+ istanbul'u Dinliyorum
+ Kan Çiçekleri
+ Kardeiin Duymaz
+ Karli Kayin Ormani
+ Karli Kayin Ormaninda
+ Kiz Çocuiu
+ Kordoba
+ Leylim Ley
+ Mektup
+ Memik Oilan
+ Nefesim Nefesine
+ Sessiz Sitemsiz
+ Sevda Deiil
+ Sevgiyle
+ Sus Söyleme
+ Yiiidim Aslanim
+ Zamandir iimdi
+ Özgürlük

+ Damla Damla ( 46419 )