Çaresizim - Zühal Olcay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çaresizim - Zühal Olcay

Am       Dm 
Seversin sevmez 
G          C 
Gel dersin gelmez 
F      Dm 
Bu aci bitmez 
    E         Am 
Çaresizim çaresiz 

Am          Dm       G 
Gün gelir arkasindan koiarsin 
   C   
Bekle dersin 
F        Dm     
Bir kere dönüp bakmaz 
    E         Am   
Çaresizim çaresiz 

E             Am 
Bir gün gelir aik biter 
G       C 
insafsizca terk eder 
F          E                                      
Bütün bunlarin ardindan 
                 Am 
Sadece gözyaii kalir 

Ara melodi: Am Esus4-E

Am       Dm 
Beklerim gelmez 
G          C 
Haykiririm duymaz 
F       Dm 
Ailarim bilmez 
    E         Am 
Çaresizim çaresiz 

Am        Dm       
Ne yapsam bilmem ki 
G          C   
Arkasindan gitsem mi 
F            Dm     
Sonunda ayrilik var 
    E         Am   
Çaresizim çaresiz 

Bir gün gelir ...
Ara melodi: Am Esus4-E

Seversin sevmez...

Am          Dm 
Bir zamanlar ne mutluyduk 
G          C 
gelecekten umutluyduk 
F                 Dm 
Gittin her taraf sessiz 
    E         Am 
Çaresizim çaresiz

Bir gün gelir 
Ara melodi: Am Esus4-E

Söyleyen : Zühal Olcay - Bu gitar akoru 2543 kez okundu

Zühal Olcay şarkıları

+ Ankara'da Aiik Olmak
+ Ayrilik Da Sevdaya Dahil
+ Beni Benimle Birak
+ Çaresizim
+ Gecenin Öteki Yüzü
+ Güller ve Dudaklar
+ Kimse Bilmez

+ Çareler Çaresiz ( 81821 )