Beni Benimle Birak - Zühal Olcay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Benimle Birak - Zühal Olcay

AM DM AM E Am

Am       G            C               Am
Gün olur da hani bir gün benden bikarsan
F        G            E               Am
Gün olur da hani bu evden çekip gidersen
      Dm
Sanma ki senden
        G
Senin uiruna verdiklerimden
   C                   Am
Geriye bir iey isterim sen ayrilirken
      F              G
Sanma ki senin için yaptiklarimin
    C       E
Hesabi sorulacaktir senden

Dm                 G
Beni benimle birak giderken
          C           Am
Baika bir iey istemem ayrilirken
         F            G
Bana bir tek beni birak ne olur
           E
Gerisi senin olsun.

Am    G           C            Am
Bir baika alem seni benden alirsa
F     G           E            Am
Bir baikasina oluR A aiik olursan
      Dm
Sanma ki senden
        G
Senin uiruna verdiklerimden
  C                    Am
Geriye bir iey isterim sen ayrilirken
      F              G
Sanma ki senin için yaptiklarimin
    C       E
Hesabi sorulacaktir senden.

Nakarat

Söyleyen : Zühal Olcay - Bu gitar akoru 4959 kez okundu

Zühal Olcay şarkıları

+ Ankara'da Aiik Olmak
+ Ayrilik Da Sevdaya Dahil
+ Beni Benimle Birak
+ Çaresizim
+ Gecenin Öteki Yüzü
+ Güller ve Dudaklar
+ Kimse Bilmez