Ayrilik Da Sevdaya Dahil - Zühal Olcay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ayrilik Da Sevdaya Dahil - Zühal Olcay

A            E               D
Açilmii sarmaiik gülleri kokulariyla baygin
E             D             A
En görkemli saatinde yildiz alacasinin
F#m                  E
Gizli bir yilan gibi yuvalanmii içimde keder
  D             E             A
Uzak bir telefonda ailayan yaimurlu genç kadin

A             E             D
Rüzgar uzak karanliklara sürmüi yildizlari 
E                           D              A
Mor kivilcimlar geçiyor daiinik yalnizliiimdan 
F#m                      E
Onu çok ariyorum onu çok ariyorum
D               E                A
Her yerinde vücudumun aiir yanik sizilari

A                  E             D
Ay iiiiina  batmii karabiber aiaçlari gümüi tozu 
E              D          A
Gecenin irmaiinda yüzüyor zambaklar 
F#m                       E
Yaseminler unutulmui tedirgin gülümser
   D             E            A
Çünkü ayrilmanin da vahii bir tadi var

      D             E
Çünkü ayrilik da sevdaya dahil 
                 A
Çünkü ayrilanlar hala sevgili

Söyleyen : Zühal Olcay - Bu gitar akoru 2806 kez okundu

Zühal Olcay şarkıları

+ Ankara'da Aiik Olmak
+ Ayrilik Da Sevdaya Dahil
+ Beni Benimle Birak
+ Çaresizim
+ Gecenin Öteki Yüzü
+ Güller ve Dudaklar
+ Kimse Bilmez