Ankara'da Aiik Olmak - Zühal Olcay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ankara'da Aiik Olmak - Zühal Olcay

Am                      E         Am   )
Ankara'dan bir kui uçtu güneye doiru   ) 2
Am                    E          Am    )
Kanatlarinda sevdanin kar bulutlari    )

C            G            Am     E
Gün batimi masum gülüiler ailamakli
Am         C              E       Am
Yine birieyler aldi gitti ayrilik hüzünleri
Am         C              E
Yeni birieyler aldi gitti ayrilik...

C                     G           E    )
Sözlerin bugün kirik,umarsiz,kördüiüm  )
Am        C          E         Am      )  N
Ankara'da aiik olmak zor iki gözüm.    ) 

Am                              E         Am   )
Yine deli yanginlar oldu bugün akiama doiru    )
Am                       E         Am          )  2
Gökyüzünün sensiz sessiz haykiriilari          )

C            G       Am         E 
Son sevgi sözcükleri son fisiltilar
Am         C              E       Am
Yine birieyler aldi gitti ayrilik hüzünleri
Am         C              E 
Yeni birieyler aldi gitti ayrilik...

Söyleyen : Zühal Olcay, Vedat Sakman - Bu gitar akoru 2187 kez okundu

Zühal Olcay şarkıları

+ Ankara'da Aiik Olmak
+ Ayrilik Da Sevdaya Dahil
+ Beni Benimle Birak
+ Çaresizim
+ Gecenin Öteki Yüzü
+ Güller ve Dudaklar
+ Kimse Bilmez

+ Zor ( 47425 )
+ Damla Damla ( 46603 )
+ Söz Vermiitin ( 46106 )
+ Ankara ( 45847 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41072 )