Duvar - Zeynep Casalini - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Duvar - Zeynep Casalini

Am            C          G      Am
    Seninle bir daha ayni yolda yürümem
    Am          C          G          Am
    Seninle yürüyene yolda tuzaklarin var
    Am         C       G       Am
    Bir daha asla dokunmam tenine
    Am         C        G          Am
    Senin teninden önce duvarlarin var

         C          Dm               G        Am
         Ben o duvarlara çarpa çarpa nasir tuttum
         F      Dm     E        Am
         Ailaya ailaya yosun tuttum

            Am               Dm           G
Em
            Derin bir nefes alir gibi batiyoruz yükümüz
Aiir
            Em           F             G
Am
            Yeni bir söz söylemek için ölmekmi gerekir
            Am           Dm          G              Em
            Hadi bir cesaret sende taiin altina koy elini
            Em         F         G             Am
            inadina inadina seviimeyelim baiir çaiir

(Am  Dm  G  Am         Am  Dm  G  Am)

 Gitarci_genc@hotmail.com

Söyleyen : Zeynep Casalini - Bu gitar akoru 2770 kez okundu

Zeynep Casalini şarkıları

+ Dokunma Bana
+ Duvar

+ Çareler Çaresiz ( 81962 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49601 )
+ Ankara ( 46051 )