Paia Gönlüm - Zerrin Özer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Paia Gönlüm - Zerrin Özer

Am        G           F        G          Am
Ne günler gördük seninle biraz dert biraz keder
     G         F      G           Am
Yalanci sevdalari yaiadik birer birer
      G           F        G           Am
Hey benim paia gönlüm yillari çürüttün mü
      G          F       G           Am
Bunca zaman sonunda kendini büyüttün mü
                        Dm
Ne dostlar tükettin sen kaldin ondan sonra
G                         E
Nerde hata yaptik diye sorma
Am                     Dm
Ne aiklar bitirdin sen ailadin ondan sonra
G                         E
Nerde hata yaptik diye sorma
Am                     F              E
Aman ha adimina dikkat kayar düiersin yolunda
Am                     E7
Aman ha adamina dikkat oyuna gelirsin sonunda
Am    G           F        G           Am
Hey benim paia gönlüm yillari çürüttün mü
G          F       G           Am
Bunca zaman sonunda kendini büyüttün mü

Söyleyen : Zerrin Özer - Bu gitar akoru 1983 kez okundu

Zerrin Özer şarkıları

+ Ben Seni Sevmeyi Sevdim
+ Bir Gülü Sevdim
+ Gönül
+ Heriey Seninle Güzel
+ Kiyamam
+ Paia Gönlüm

+ Damla Damla ( 46430 )
+ Söz Vermiitin ( 45990 )