Kiyamam - Zerrin Özer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kiyamam - Zerrin Özer

Am          Dm
Ne yükseklerde gözüm var
Am           Dm 
Ne para pulda
Am             Dm        Am          Dm
Bir tek sen mühimsin aik sen hayatamda 
F              Dm
Tahammülüm yok gözlerinde 
F            Dm         E
Bir damla yaia... Kiyamam
Am          Dm            Am          Dm 
Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana 
Am              Dm      Am           Dm
Bir tek sen emirsin aik emir hayatimda 
F             Dm     F           Dm
itirazim yok atei bu deimesin sana 
E
Kiyamam 
Am            Dm              E
Sen baiima gelen en az en çok hatalarim 
    Dm
Ah sen 
           F            Dm         E
Herieye raimen bana sevap günahlarim
Am             Dm                   E 
Sen geceler boyu buram buram yandiiim
   Dm
Ah sennn
       F       Dm      E 
Kokuna hasret uykularla dalaitiiim

Söyleyen : Zerrin Özer - Bu gitar akoru 2741 kez okundu

Zerrin Özer şarkıları

+ Ben Seni Sevmeyi Sevdim
+ Bir Gülü Sevdim
+ Gönül
+ Heriey Seninle Güzel
+ Kiyamam
+ Paia Gönlüm