Heriey Seninle Güzel - Zerrin Özer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Heriey Seninle Güzel - Zerrin Özer

Am                         E            Am
Her iey seninle güzel, yolda yürümek bile
Dm               Am       E          Am
Olmayacak düilerin peiinde koimak bile
Am                        E                 Am
Her iey seninle güzel, bu toprak, bu tai bile
Dm              Am         E         Am
içimdeki bu korku, gözümdeki yai bile

Dm                         Am                   )
Beklenmedik bir anda ayrilik gelip çatsa        ) 
Dm                 Am           E         Am-A7 ) N x 2
Seninle paylaitiiim tek bir gün yeter bana      )

Am                         E            Am
Her iey seninle güzel, duyduium bu ses bile
Dm               Am       E          Am
Yalniz içtiiim su deiil, aldiiim nefes bile
Am                        E                 Am
Her iey seninle güzel, bu yaimur bu kar bile
Dm              Am         E         Am
Yüzümdeki gözyaiinin izleri, onlar bile

N x 2

Am                         E            Am
Her iey seninle güzel, duyduium bu ses bile
Dm               Am       E          Am
Yalniz içtiiim su deiil aldiiim nefes bile
Am                        E                 Am
Her iey seninle güzel, bu yaimur bu kar bile
Dm              Am         E         Am
Yüzümdeki gözyaiinin izleri, onlar bile, onlar bile, onlar

bile, onlar bile...

Söyleyen : Zerrin Özer - Bu gitar akoru 2863 kez okundu

Zerrin Özer şarkıları

+ Ben Seni Sevmeyi Sevdim
+ Bir Gülü Sevdim
+ Gönül
+ Heriey Seninle Güzel
+ Kiyamam
+ Paia Gönlüm

+ Çareler Çaresiz ( 81610 )
+ Bu Kez Anladim ( 66483 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52415 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49308 )
+ Zor ( 47338 )
+ Damla Damla ( 46482 )
+ Söz Vermiitin ( 46024 )
+ Ankara ( 45743 )
+ Git ( 41631 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40947 )