Ben Seni Sevmeyi Sevdim - Zerrin Özer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ben Seni Sevmeyi Sevdim - Zerrin Özer

Am              E             )
Dar zamanimda geldin hep bana )
            F        Am       ) A
Nefesimi tikayip durdun       )
                E
Dar zamanimda koitun hep bana
             F       Am
Allak bullak edip durdun
                E              )
Dar zamanimda yoktun ki yanimda)
              F          Am    )B
Çok yalnizdim dar zamanimda    )

Am                  E
Ben seni deiil seni sevmeyi
                   F            Am
Ben seni deiil seni özlemeyi sevdim
                  E
Gündüz bekledim gece bekledim
            F          Am
Derdime hiç dert eklemedim
                     E
Uyandim bekledim yumdum bekledim
                 F         Am
Gelmeni deiil sevdami bekledim

-Tekrar A-B-nakarat

                   E
Hep bildim ki benim sevdam var
                   F            Am
Üstüne alinma sana gel diyen mi var

Söyleyen : Zerrin Özer - Bu gitar akoru 1927 kez okundu

Zerrin Özer şarkıları

+ Ben Seni Sevmeyi Sevdim
+ Bir Gülü Sevdim
+ Gönül
+ Heriey Seninle Güzel
+ Kiyamam
+ Paia Gönlüm

+ Zor ( 47429 )