Gülü Susuz Seni Aiksiz Birakmam - Zekai Tunca - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gülü Susuz Seni Aiksiz Birakmam - Zekai Tunca

Intro: Dm F Eb Eb
Solo 2tekrar
Dm             Gm  Eb         Cm7
Seninle tattim ben her mutluluiu
Dm7              F          Gm
Birakip gidersen bil ki yaiamam      2 tekrar
Bb                Cm7
Ömrümden canimdan ne istersen al
Eb         F       Cm7      Dm
Gülü susuz seni aiksiz birakmam (ara naime)

Dm           Eb Cm7       Dm7
Üiüdüm diyorsan günei olurum
Dm          Eb    Cm7             2tekrar
Yanarim sevginle atei olurum
Gm             F
Dolarim havaya nefes olurum
Eb         F       Cm7      Dm
Gülü susuz seni aiksiz birakmam

Solo 2tekrar

Dm         Gm    Eb        Cm7
Gönlündeki derdi siler atarim
Dm7             F        Gm
Ümit pinariyla coiar akarim        2 tekrar
Bb                 Cm7
Kii göstermem sana ben hep baharim
Eb         F       Cm7      Dm
Gülü susuz seni aiksiz birakmam (ara naime)

Ara naime
Dm           Eb Cm7       Dm7
Üiüdüm diyorsan günei olurum
Dm          Eb    Cm7             2tekrar
Yanarim sevginle atei olurum
Gm             F
Dolarim havaya nefes olurum
Eb         F       Cm7      Dm
Gülü susuz seni aiksiz birakmam
Mansur özel 16 04 2008

Söyleyen : Zekai Tunca - Bu gitar akoru 1774 kez okundu

Zekai Tunca şarkıları

+ Gülü Susuz Seni Aiksiz Birakmam

+ Caddelerde Rüzgar ( 48911 )
+ Zor ( 46979 )
+ Damla Damla ( 45976 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40501 )