Kaçacaiim - Zardanadam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kaçacaiim - Zardanadam

D             F#m G
Ne sevda siiar içime
F#m               G
Ne sevinç, ne hüzün
D      F#m G
Bir baika olurum
F#m           G
Yaimur yaiinca

D      A        G            D
Kaçacaiim bir gün buralardan
D       F#m  Em9 F#m               Em9-A
Gözlerimi kapatip, gökkuiaii düileyerek.
D   A     G     F#m      emm9 F#m    Em9-A
Al beni rüzgar götür uzaklara, götür sonsuza.
Solo: 2 x (bm - A - D - G   - Bm - A - D)

D             F#m  G
Ne umut kaldi içimde
F#m                  G
Ne gözümde gözyaii
D       F#m G
Nasil aisam
F#m                  G
Yüreiimdeki uçurumlari

D      A       G           D
Kaçacaiim bir gün buralardan
D      F#m   Em9   F#m              Em9-A
Gözlerimi kapatip, gökkuiaii düileyerek.
D    A   G      F#m    Em9     F#m   Em9
Al beni rüzgar götür uzaklara, götür sonsuza.
Solo: 2 x (bm - A - D - G   - Bm - A - D)

Söyleyen : Zardanadam - Bu gitar akoru 2509 kez okundu

Zardanadam şarkıları

+ Aik Eskitir Beni
+ Ayip
+ Ayna Ayna Söyle Bana
+ Balsaçlim
+ Ben Yokum Artik
+ Beni Affet
+ Benim Aikim
+ Benim Gözlerim Ne Renk
+ Benim Yolum Ayri
+ Biliyorsun Bunu
+ Bir ii Bir Ei
+ Birak iiini
+ Burdayim Aslinda
+ Böyle Demiiti Rüzgar
+ Çeliikiler
+ Dibini Gör
+ Gelmesen De Olur
+ Gidiyorum
+ Gücetapanlar
+ Güzel Kiz
+ Gözümün Yaiini Sildim Ben
+ Hepsi Hepsi Hayat Nasil Olsa
+ Heriey Gibi
+ iey
+ Kaçacaiim
+ Kalbim Yok
+ Kirik
+ Küçük iirin Bir Cuma Akiami
+ Mayis
+ Mucize
+ Ne Yaparsan Yap
+ Neden Dedim Kendime
+ Neden Olmasin
+ Oyun
+ Park Yasak
+ Rövani
+ Sadece Kendime
+ Sana Bir Çift Sözüm Var
+ Sariiinlar Boktur
+ Sebep
+ Sen
+ Senden Adam Olmaz Adamim
+ Sorma
+ Su Adamlar
+ Süreyya
+ Sözler
+ Tamamböceii
+ Tembellik Hakki
+ Yeniden
+ Öldür Beni

+ Caddelerde Rüzgar ( 49370 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41009 )