Benim Gözlerim Ne Renk - Zardanadam - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Benim Gözlerim Ne Renk - Zardanadam

Sol
Anneme sordum söylemedi
Re
Babama sordum bilemedi
Mim
Dedem ben bilmem ki dedi
Re             do      sol
Benim gözlerim ne renk

Sol

Mavi desen mavi deiil
Re
Yeiil desen yeiil deiil
Mim
Kahve desen kahve deiil
Re             do      sol
Benim gözlerim ne renk

Sol

iaitim kaldim ben bu iie
Re
Dur demeli bu gidiie
Mim
Söylermisin bei kuruia
Re             do      sol
Benim gözlerim ne renk

Sol

Deniz akar mavi mavi
Re
Günei bakar sari sari
Mim
Ay gülümser beyaz beyaz
Re             do      sol
Benim gözlerim ne renk

Sol

Bekliyorum gün gelecek
Re
Bu bilmece çözülecek
Mim
Aikim bana söyleyecek
Re             do      sol
Benim gözlerim ne renk

Sol

Biliyorum gün gelecek
Re
Bu bilmece çözülecek
Mim
Aikim bana söyleyecek
Re             do      sol
Benim gözlerim ne renk

Söyleyen : Zardanadam - Bu gitar akoru 1756 kez okundu

Zardanadam şarkıları

+ Aik Eskitir Beni
+ Ayip
+ Ayna Ayna Söyle Bana
+ Balsaçlim
+ Ben Yokum Artik
+ Beni Affet
+ Benim Aikim
+ Benim Gözlerim Ne Renk
+ Benim Yolum Ayri
+ Biliyorsun Bunu
+ Bir ii Bir Ei
+ Birak iiini
+ Burdayim Aslinda
+ Böyle Demiiti Rüzgar
+ Çeliikiler
+ Dibini Gör
+ Gelmesen De Olur
+ Gidiyorum
+ Gücetapanlar
+ Güzel Kiz
+ Gözümün Yaiini Sildim Ben
+ Hepsi Hepsi Hayat Nasil Olsa
+ Heriey Gibi
+ iey
+ Kaçacaiim
+ Kalbim Yok
+ Kirik
+ Küçük iirin Bir Cuma Akiami
+ Mayis
+ Mucize
+ Ne Yaparsan Yap
+ Neden Dedim Kendime
+ Neden Olmasin
+ Oyun
+ Park Yasak
+ Rövani
+ Sadece Kendime
+ Sana Bir Çift Sözüm Var
+ Sariiinlar Boktur
+ Sebep
+ Sen
+ Senden Adam Olmaz Adamim
+ Sorma
+ Su Adamlar
+ Süreyya
+ Sözler
+ Tamamböceii
+ Tembellik Hakki
+ Yeniden
+ Öldür Beni

+ Zor ( 47430 )