Elif Dedim Be Dedim - Zara - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Elif Dedim Be Dedim - Zara

Cm         D#ebm7   Cm  D#ebm7 Cm
Elif dedim be     dedim aaaaaaaman

             D#ebm7  Cm
Kiz ben sana ne    dedim

           Fminor  D#ebm7   Cm   D#ebm7 Cm  )
Gui ganedi galem   olllllllllsa  aaaaaaaman )
                                            ) 2Kere
Fminor      D#ebm7 Cm                       )
Ah yazilmaz benim  derdim                   )

Cm     D#ebm7 Cm  D#ebm7 Cm
Elifim noktalandi aaaaaaaman

          D#ebm7 Cm
Az verdim çokçalandi

           Fminor D#ebm7 Cm  D#ebm7 Cm     )     A
Yetii anam yetii  bubam      aaaaaaaman    )  2 kere

Fminor      D#ebm7 Cm )
Ah çeyizim bohçalandi )  1.a

Fminor      D#ebm7 Cm )
Ah mezarim tahtalandi )  2.a

Not:d#ebm7 bu akor gözünüzü korkutmasin arkadaslar
Yaziyorum iimdi bu arada (x) olan bölgelere basarak akoru
Elde edebilirsiniz bol müzikli günler :)))))))

D#ebm7

     1 2 3 4 5 6
E____x__________
B____x_x________
G____x___x______
D____x___x______
A____x__________
E____x__________

Söyleyen : Zara - Bu gitar akoru 3540 kez okundu

Zara şarkıları

+ Bu Gece
+ Degmen Benim
+ Divane Aiik Gibi
+ Eklemedir Koca Konak
+ Elif Dedim Be Dedim
+ Ordunun Dereleri
+ Sebebini Bileyim
+ Senede Bir Gün
+ Sir Düiümlü Ahimda