Eklemedir Koca Konak - Zara - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Eklemedir Koca Konak - Zara

Cm
Eklemedir koca konak ekleme aman aman
Fm            Cm              C# Bbm  Cm
Nazlida yarim yine yine geldi aklima
Cm
Nasil edeyim basimdaki sevdaya aman aman 
Fm                Cm            C# Bbm  Cm
Aman aman dostlar yoldan geldim yorgunum
Fm           Cm         C# Bbm Cm
Ortada boylu bir güzele vurgunum
Cm
Bizim baga gideriken serhaya aman aman
Fm         Cm          C# Bbm Cm
Çektiler kolumdan beni tenhaya
Cm
Nasil edeyim basimdaki sevdaya aman aman 
Fm                Cm            C# Bbm  Cm
Aman aman dostlar yoldan geldim yorgunum
Fm           Cm         C# Bbm Cm
Ortada boylu bir güzele vurgunum

Söyleyen : Zara - Bu gitar akoru 3223 kez okundu

Zara şarkıları

+ Bu Gece
+ Degmen Benim
+ Divane Aiik Gibi
+ Eklemedir Koca Konak
+ Elif Dedim Be Dedim
+ Ordunun Dereleri
+ Sebebini Bileyim
+ Senede Bir Gün
+ Sir Düiümlü Ahimda

+ Çareler Çaresiz ( 81960 )
+ Zor ( 47596 )
+ Damla Damla ( 46840 )
+ Söz Vermiitin ( 46256 )
+ Ankara ( 46047 )
+ Git ( 41870 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41254 )