Ahtapotlar - Zakkum - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ahtapotlar - Zakkum

Ahtapotlar
Girii

C5 E5 A5 G5 (1 kere)

C                Em                Am
Biz guzel olamadik, sorular soramadik
                   G
Birbirimizden baska bir cevap bulamadik
C                Em                   Am
Biz hic alisamadik, bir kaliba uyamadik
                   G                 C5
Birbirimizden baska bir dala konamadik

############Alt taraf 2 kere###########
C5
Son bir gece daha cirkin olalim
           E5
Aynalara degil, birbirimize bakalim
        A5
Bir hayatti tutunamadik
G5
Gel ona bir son yazalim
Girii (1 kere)

C                 Em                Am
Biz guzel olamadik, dikis tutturamadik
                  G
Birbirimizden baska bir siper bulamadik

############Alt taraf 2 kere###########
C5
Son bir gece daha cirkin olalim
           E5
Aynalara degil, birbirimize bakalim
        A5
Bir hayatti tutunamadik
G5
Gel ona bir son yazalim

C                   Em                Am
Gomlegim beyaz olsun, sen sec kiravatimi
                   G                    C
Etegin kirmizi olsun, acik birak saclarini
                    Em                     Am
Son kez giyin benim icin ve sen utule kravatimi
                  G
Bir kagit bir kalem bul, karala son satirlarini

C                        Em                  Am
Ahtapotlar gibi son defa dolanalim birbirimize
          G
Ellerimde ellerin elele

############Alt taraf 3 kere###########
C5
Son bir gece daha cirkin olalim
           E5
Aynalara degil, birbirimize bakalim
        A5
Bir hayatti tutunamadik
G5
Gel ona bir son yazalim

Not: klasik gitar çalan arkadailar 5'li akorlaryerine C Em
Am G akorlarini çalabilirler nakarati çalarken

Söyleyen : Zakkum - Bu gitar akoru 2620 kez okundu

Zakkum şarkıları

+ Ahtapotlar
+ Anliyorsun
+ Çikolata

+ Çareler Çaresiz ( 81818 )
+ Bu Kez Anladim ( 66625 )
+ Damla Damla ( 46683 )
+ Söz Vermiitin ( 46163 )
+ Ankara ( 45913 )
+ Git ( 41789 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41148 )