Kafile - Yüksek Sadakat - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kafile - Yüksek Sadakat

Yüksek sadakat-kafile

Em             D   C
Bendeki bu atei sönmeden
Em                  D   C
Mevsim yazdan hazana dönmeden
Em               D  C
Gözlerine uykular inmeden
C                   D             Em
Göisüne yatir beni, düilere götür beni

Em                  D    C
Aik bu cana bedenden hak ise
Em                D     C
Can ne cami çeker ne kilise
Em                  D     C
Ten sönmeden bitmez bu hadise

C                   D
Beni yanlii anlama, iikayetim yok ama
C                     D
Ben aiki böyle bildim, gel merhem ol yarama

Em           D          Bm     C
Ben hem kalp hem bedenim  nefestir ruhum benim

Em        D      Bm       C
Aik iarabi içerim  tez gelsede ecelim

Em           D          Bm    C
Ben hem kalp hem bedenim  ateiten ruhum benim

Em        D      Bm      C
Aik iarabi içelim  kendimizden geçelim

Em                   D  C
Bir ömür böyle geçmez ah ile
Em                D   C
Ailasanda gülsende nafile
Em                D  C
Sen dursanda yürür bu kafile

C                   D
Beni yanlii anlama, iikayetim yok ama
C                     D
Ben aiki böyle bildim, gel merhem ol yarama

Nakarat (tekrar)

Söyleyen : Yüksek Sadakat - Bu gitar akoru 5150 kez okundu

Yüksek Sadakat şarkıları

+ Aik Durdukça
+ Aklimin iplerini Saldim
+ Babamin Evinde
+ Belki Üstümüzden Bir Kui Geçer
+ Ben Seni Arayamam
+ Döneceksin Diye Söz Ver
+ ihtimaller Denizi
+ Kafile
+ Katil&maktül

+ Çareler Çaresiz ( 81834 )
+ Bu Kez Anladim ( 66634 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52550 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49504 )
+ Zor ( 47503 )
+ Damla Damla ( 46701 )
+ Söz Vermiitin ( 46176 )
+ Ankara ( 45926 )
+ Git ( 41800 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41164 )