Döneceksin Diye Söz Ver - Yüksek Sadakat - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Döneceksin Diye Söz Ver - Yüksek Sadakat

F        C           Dm
Güneiin ufka deidiii yer
Gm              C
Oraya git ama yine gel
Gm          Bb        A
Döneceksin diye söz ver
F        C           Dm
Böylesi hepsinden güzel
Gm                  C
Git özlet kendini yine gel
Gm        Bb          A
Döneceksin diye söz ver

Dm    A           Bb             A
Dinle uzaktan çalan iarki hicazdan
Dm      A          Gm         C
Yaktik seninle biz bir yangini yenibaitan
Dm      A           Gm         A
Dinle uzaktan küllerin arasindan
Dm     A                 Gm         C
Madem heriey biter yine bailar yenibaitan

Dm    C           Dm
Bana ne olur ellerini ver
Gm              C
Gideceksin ama yine gel
Gm        Bb         A
Döneceksin diye söz ver

Söyleyen : Yüksek Sadakat - Bu gitar akoru 6555 kez okundu

Yüksek Sadakat şarkıları

+ Aik Durdukça
+ Aklimin iplerini Saldim
+ Babamin Evinde
+ Belki Üstümüzden Bir Kui Geçer
+ Ben Seni Arayamam
+ Döneceksin Diye Söz Ver
+ ihtimaller Denizi
+ Kafile
+ Katil&maktül