Ben Seni Arayamam - Yüksek Sadakat - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ben Seni Arayamam - Yüksek Sadakat

Dm  Bb     F    C
Bak benden arta kalan
Dm    Bb   F     C
Biraz kül  biraz duman
Dm  Bb   F   C
Ne kadar istesem de
Bb  F    A
Ben seni arayamam

Dm  Bb  F   C
Ruhum rüyaya dalmii
Dm   Bb     F      C
Dünya uzak, gerçek yavan
Dm    Bb      F      C
Sanki bir yok bir de varmii
Bb  F    A
Ben seni arayamam

Bb         C
Keike yanimda olsaydin
A         Dm   C
Kolay olurdu o zaman
Bb         C
Ben sussam sen anlatsaydin
A
Yorulunca uyusaydin

Dm  Bb   F   C
Kolay mi saniyorsun
Dm  Bb  F       C
Kolaysa yan o zaman
Dm  Bb      F    C
Yaimurum ol in üstüme
Dm  Bb    A
Ben böyle yaiayamam

Dm  Bb  F   C
Halimi  görüyorsun
Dm  Bb     F       C
Bir ieyler yap o zaman
Dm  Bb      F   C
Sebebim var biliyorsun
Dm  Bb   A
Ben seni arayamam

Tekrar

Söyleyen : Yüksek Sadakat - Bu gitar akoru 3944 kez okundu

Yüksek Sadakat şarkıları

+ Aik Durdukça
+ Aklimin iplerini Saldim
+ Babamin Evinde
+ Belki Üstümüzden Bir Kui Geçer
+ Ben Seni Arayamam
+ Döneceksin Diye Söz Ver
+ ihtimaller Denizi
+ Kafile
+ Katil&maktül

+ Çareler Çaresiz ( 81116 )
+ Damla Damla ( 45979 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40502 )