Babamin Evinde - Yüksek Sadakat - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Babamin Evinde - Yüksek Sadakat

Babamin evinde

Dm                  Am
Bahçede durdum az önce
Dm              Am
Kapinin tam önünde
Dm                 F
Bunca yildan sonra babamin evinde
C                  G
Her iey eski yerinde

Dm               Am
Bana bakmii gülerek
Dm              Am
Duvardaki resminde
Dm               F
Anlatiyor kuma harfler çizerek
C                G
Denizin tam önünde, rüzgar var sesinde

F            G          C
Sahile koian bu dalgalar
        Dm
Dörtnala atlar gibi
F          G       C
Özgürce yaia hayati
      Dm
Süzülen kuilar gibi
F      G
Kaybolma
E                    F
Adressiz mektuplar gibi
F
Kaybolma
       C             G
Kumlardaki harfler gibi

 ( F G C Am - F G C Dm - F G C Am - F G Am.) x 2

Dm                Am
Ve iimdi gün solarken
Dm               Am
Unutulan bu bahçede
Dm               F
Anliyorum resme son kez bakarken
C                G
Babam benim içimde,  rüzgar var sesinde

F            G          C
Sahile koian bu dalgalar
        Dm
Dörtnala atlar gibi
F          G       C
Özgürce yaia hayati
      Dm
Süzülen kuilar gibi
F      G
Kaybolma
E                    F
Adressiz mektuplar gibi
F
Kaybolma
       C             G
Kumlardaki harfler gibi

F            G          C
Sahile vuran bu dalgalar
        Dm
Günleri sayar gibi
F          G       C
Geç kalma yaia hayati
      Dm
Sanki yarin yokmui gibi
F      G
Kaybolma
E                    F
Adressiz mektuplar gibi
E
Kaybolma

Benim gibi

 ( F G C Am - F G C Dm - F G C Am - F G Am.) x 2

Söyleyen : Yüksek Sadakat - Bu gitar akoru 2790 kez okundu

Yüksek Sadakat şarkıları

+ Aik Durdukça
+ Aklimin iplerini Saldim
+ Babamin Evinde
+ Belki Üstümüzden Bir Kui Geçer
+ Ben Seni Arayamam
+ Döneceksin Diye Söz Ver
+ ihtimaller Denizi
+ Kafile
+ Katil&maktül

+ Çareler Çaresiz ( 81603 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52413 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49303 )
+ Zor ( 47333 )
+ Damla Damla ( 46480 )
+ Söz Vermiitin ( 46023 )
+ Ankara ( 45741 )
+ Git ( 41629 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40944 )