Aik Durdukça - Yüksek Sadakat - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Durdukça - Yüksek Sadakat

Aik durdukça

Em        C           D
Dünya döner bir gün daha
Em        C     G      D
Yeryüzünde aik durdukça
Em        C         G     D
Gece erken inse bile korkma
Em        C          D
O hep seninle kaldikça

Em       C           D
Biliyorsun gitmem gerek
Em          C   G      D
Yollar bitmez düiünerek
Em         C           G    D
ister sonuç de istersen sebep
Em        C         D
Bu düiümü çözmem gerek

Em          C
Belki sana yazarim
D            G
Uiradiiim bir iehirden
Em           C
Eski bir kart atarim
D
Mekke ya da kudüs'ten

Em           C
Sonra bir gün çikarim
D              G
Sen artik dönmez derken
Em            C
Bir iarki fisildarim
B7
Kulaiina gün batarken

          Em           C
Dünya döner tek bir yana (aik durdukça)
           G           D
Doisun diye gün bir daha (aik durdukça)
          Em            C
Ben de döndüm tekrar sana (aik durdukça)
          G        D
Sönmek için yana yana (aik durdukça)

Söyleyen : Yüksek Sadakat - Bu gitar akoru 3507 kez okundu

Yüksek Sadakat şarkıları

+ Aik Durdukça
+ Aklimin iplerini Saldim
+ Babamin Evinde
+ Belki Üstümüzden Bir Kui Geçer
+ Ben Seni Arayamam
+ Döneceksin Diye Söz Ver
+ ihtimaller Denizi
+ Kafile
+ Katil&maktül

+ Çareler Çaresiz ( 81129 )
+ Bu Kez Anladim ( 66124 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52089 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48920 )
+ Git ( 41277 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40512 )