Saklanma - Yonca Lodi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Saklanma - Yonca Lodi

Saklanma - yonca lodi

Bb        Ab Gm    Cm               )
Saklanma anilar   ardina sakin      )
Bb     Ab    Gm  Cm                 )
Anilar ieffaftir sen görünürsün     )
Ab                 Bb               )  x2
Birde ben arkandan iiik alirsam     )
     Ab                             )
Beni olduiumdan büyük görürsün      )

Cm    Gm  Ab             Bb
Saklanma, saklanma çikmaz o sokak
Cm    Gm Ab             Bb
Saklanma bir duvarla son bulacak
Cm    Gm  Ab             Bb
Saklanma saklanma çikmaz o sokak
Cm    Gm Ab            Bb
Saklanma bu aika yazik olacak

Ab            Gm    Ab    Gm
Saklanmaa  iarkilar içine sakin
Ab            Gm     Ab     Gm
Söylenir, söylenirde yikilirsin
Ab           Gm     Ab  Gm
Bir iarki, bir iiir olsan
Ab           Gm     Ab      Gm
Misralar devrilirde yikilirsin

Cm    Gm  Ab             Bb
Saklanma, saklanma çikmaz o sokak
Cm    Gm Ab             Bb
Saklanma bir duvarla son bulacak
Cm    Gm  Ab             Bb
Saklanma saklanma çikmaz o sokak
Cm    Gm Ab            Bb
Saklanma bu aika yazik olacak

Söyleyen : Yonca Lodi - Bu gitar akoru 1803 kez okundu

Yonca Lodi şarkıları

+ Anlatma
+ Büklüm Büklüm
+ Dil Yarasi
+ Hiçkirmalisin
+ Saklanma
+ Sana Biriey Olmasin

+ Zor ( 47211 )