Cesaretim Yok - Yonca Evcimik - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cesaretim Yok - Yonca Evcimik

Am                               E
Bazi ieyler var anlatmak istemedim.
Am                              E
Bazi ieyler var susmakla yetindim
Dm
Birak kalsin dedim, böyle olsun istedim
Am                                     E
Görmemezlikten gelmeyi ben tercih ettim
Am                               E     
Bazi ieyler var yipratmak istemedim
Am                                E
Bazi ieyler var sabirla göiüs gerdim
Dm                 
Birak kalsin dedim, böyle olsun istedim
Dm                                  E
Anlamaman için bak kendimi feda ettim
Am             
Ellere yalan söyledim hep attim kederimi içime
G
Yangina körükle gitmem bükmem boynumu kaderime
Dm
Ne derlese desinler raziyim inan her ieye
E
Senden ayrilmaya hiç cesaretim yok

TEKRAR

Söyleyen : Yonca Evcimik - Bu gitar akoru 2422 kez okundu

Yonca Evcimik şarkıları

+ Bandira Bandira
+ Buraya Kadar
+ Cesaretim Yok
+ Tükendik

+ Çareler Çaresiz ( 81529 )
+ Bu Kez Anladim ( 66440 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52371 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49254 )
+ Zor ( 47298 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40885 )