Yeni Umutlar - Yirtik Uçurtma - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yeni Umutlar - Yirtik Uçurtma

Am
Gün
           G
Günei doiunca
          Dm
Yeni umutlarla
F          G
Yeniden bailar

Am
Yaiam
              G
Geçmiiten arininca
          Dm
Yaiina bakmadan
F    G     Am
Seni genç kilar

Am         G
Yare giden yollar uzun
Am         G
Gündüzü gecelere sorun
Dm            G
inceden içine giren bu hüzün
F              G        Am
Bir daha çikar mi içinden

Am              G
Gerçek olan iu, hayat kisa
Am            G
Günler harcanmamali boia
Dm                G
Bir kalp ve hayat var önünde
F           G         Am
Sev ve yaia doya doya sen

Söyleyen : Yirtik Uçurtma - Bu gitar akoru 1465 kez okundu

Yirtik Uçurtma şarkıları

+ Biçare
+ Deli Oilan
+ Yalniz Sen
+ Yeni Umutlar

+ Çareler Çaresiz ( 81820 )
+ Bu Kez Anladim ( 66627 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52544 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49492 )
+ Zor ( 47497 )
+ Damla Damla ( 46686 )
+ Söz Vermiitin ( 46166 )
+ Ankara ( 45915 )
+ Git ( 41792 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41149 )