Ya Rabb'im - Yildiz Tilbe - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ya Rabb'im - Yildiz Tilbe

Kapo 4

Em      F           Em
Uslandim deiiitim inan bitti
Em       F          Em
O çilgin, o serseri kiz gitti
           F
Hasretinle büyüdü gönül
               Em
inadim beni terketti
           F
Yokluiunla büyüdü gönül
               Em
inadim beni terketti

Em F Em F  Am-G-F-Em

     Dm
Sana gördüiün renkler yetmiyor
F
Bunu bilirim
     Dm         F
Bana gözlerin yeterdi
  Em
Iiiiiydi (yeiiliydi) cennetin

        Dm
Sen hep aynisin
                   F
Hep ayni, gem tutmuyor yüreiim
Dm
Kaygisiz deli
F            Em
Ayak seslerin  hani

      Dm        Em
Gelmezsin kahretsin
      Dm         Em
Bilmezler ne hainsin
       Am        Bb
Sen kurtar ya Rabb'im
                 Dm
Yaniyorum ateilerde

                   Em
Sormazsin beni bilirim
      Dm            Em
Kirmazsin zincirlerini
       Am        Bb
Sen kurtar ya Rabb'im
      Am
Yaniyorum...

Söyleyen : Yildiz Tilbe - Bu gitar akoru 2114 kez okundu

Yildiz Tilbe şarkıları

+ Aik Laftan Anlamaz Ki
+ Aikin Benden De Öte
+ Bin Dereden Su Getirsem
+ Çabuk Olalim Aikim
+ Çabuk Olalim Askim
+ Çal Oyna
+ Çat Kapi
+ Sana Deier
+ Seni Taniyana Dek
+ Sevemedim Ayriliii
+ Vazgeçtim
+ Ya Rabb'im
+ Üzülürsün
+ Zülüf Dökülmüi Yüze

+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40510 )