Üzülürsün - Yildiz Tilbe - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Üzülürsün - Yildiz Tilbe

    EM                  AM 
    Tükenir biter gider bitmez dediiin aiklar
    DM      DM7         G       EM  
    Diriler teslim olur savaiça umutlar
    EM                  AM    
    Kuriuna dizilir hep doymamii duygularin 
    DM     DM7              G        EM  
    Yinede çikar bir yerden tadi sevdanin 
    AM   
    Her aci büyütür içindeki çiçeii
    G                F             EM  
    Dönersin kendine budur aikin gerçeii
    EM
    inan inanki çok üzülürsün 
    AM 
    Kendinsin geç kaldiiin 
           DM     DM7        G     EM  
    Unutma çikar  bir yerden tadi sevdanin 
    EM                AM      
    Bebeiim üzülürsün kendinsin geç kaldiiin 
           DM    DM7         G       EM 
    Unutma çikar bir yerden  tadi sevdanin 
    EM                 AM       
    Eriyip biter gider kar misali arzular 
    DM          DM7      G         EM  
    Acisi çikar yillarin zordur yarinlar 
    EM                  AM        
    Sevgidir sana kalan düzeni bu dünyanin  
    DM     DM7              G        EM 
    Unutma çikar bir yerden tadi sevdanin 

Söyleyen : Yildiz Tilbe - Bu gitar akoru 3811 kez okundu

Yildiz Tilbe şarkıları

+ Aik Laftan Anlamaz Ki
+ Aikin Benden De Öte
+ Bin Dereden Su Getirsem
+ Çabuk Olalim Aikim
+ Çabuk Olalim Askim
+ Çal Oyna
+ Çat Kapi
+ Sana Deier
+ Seni Taniyana Dek
+ Sevemedim Ayriliii
+ Vazgeçtim
+ Ya Rabb'im
+ Üzülürsün
+ Zülüf Dökülmüi Yüze

+ Caddelerde Rüzgar ( 49138 )