Çat Kapi - Yildiz Tilbe - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çat Kapi - Yildiz Tilbe

Bm                  Em                   C
Ben vazgeçmemiiken düiün olmaz olmaz bitanem
              Am   D     C         Bm
Düiün bizi ne olur yalvaririm terketme
Bm              Em                   C
Baikalarindaki o aik bizi mutlu eder mi
             Am       D       C               Bm
Bizi ayirmaya yetermi aikimiz böyle kolay bitermi

D
Geceyi günei siler beni senin hasretin
G       Em       C
Tek baiima sanki mahier yeriyim
C
Yüreiimdeki her yer bu evde seni bekler
D       C                Bm
Hadi çat kapi gel sevineyim
D
Biraz kavga ederiz belki biraz güleriz
G         Em      C
Bir küser bir bariiir kalbimiz
C
Seni nasi özledi yüreiim sanki deli
D       C               Bm
Kiskandiiim için affet beni

Bm                Em                  C
Baika biri var dediler inanmadim sevgilim
               Am   D      C            Bm
Gözlerimle görmeden senden nasil vazgeçerim
Bm                 Em                      C
Sanki yillar oldu gitti bir gün bitti sevgilim
               Am
Dört duvar üstüme yürür sensiz
D         C              Bm
Sanki sen mutlumusun bensiz

Söyleyen : Yildiz Tilbe - Bu gitar akoru 3168 kez okundu

Yildiz Tilbe şarkıları

+ Aik Laftan Anlamaz Ki
+ Aikin Benden De Öte
+ Bin Dereden Su Getirsem
+ Çabuk Olalim Aikim
+ Çabuk Olalim Askim
+ Çal Oyna
+ Çat Kapi
+ Sana Deier
+ Seni Taniyana Dek
+ Sevemedim Ayriliii
+ Vazgeçtim
+ Ya Rabb'im
+ Üzülürsün
+ Zülüf Dökülmüi Yüze

+ Damla Damla ( 45985 )