Çal Oyna - Yildiz Tilbe - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çal Oyna - Yildiz Tilbe

Em             D           Em
Aklim kariiir düiününce seni
Em            D            C            Em
Nasil etmeli geri vermeli almadiiim sevgini
Em            D            C           Em
Nasil olmali öyle tutmali esirgediiin eli
   {    Em           Am  C             B7
   {    insanoilu rahat çok zaman rahatsiz
   {    Em             C            D            C       Em
 A {    Bak seviyorum ben yine seni kariiliksiz ve çikarsiz
   {    Em         
   {    Çal oyna bir daha salla çalkala elalemi oyala
   {    Em  
   {    Devir senin devrin nasil olsa meydan oku dünyaya

Em            D          Em
Kendi gibidir insanin iyisi
Em            D              C           Em
Sevdim olmadi sövdüm olmadi yok senin gibisi

TEKRAR  A

Söyleyen : Yildiz Tilbe - Bu gitar akoru 2028 kez okundu

Yildiz Tilbe şarkıları

+ Aik Laftan Anlamaz Ki
+ Aikin Benden De Öte
+ Bin Dereden Su Getirsem
+ Çabuk Olalim Aikim
+ Çabuk Olalim Askim
+ Çal Oyna
+ Çat Kapi
+ Sana Deier
+ Seni Taniyana Dek
+ Sevemedim Ayriliii
+ Vazgeçtim
+ Ya Rabb'im
+ Üzülürsün
+ Zülüf Dökülmüi Yüze

+ Çareler Çaresiz ( 81389 )
+ Bu Kez Anladim ( 66348 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52270 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49136 )
+ Zor ( 47204 )
+ Damla Damla ( 46280 )
+ Söz Vermiitin ( 45872 )
+ Ankara ( 45562 )
+ Git ( 41488 )