Çabuk Olalim Aikim - Yildiz Tilbe - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çabuk Olalim Aikim - Yildiz Tilbe

Bm
Çabuk olalim aikim
Bm
Herieyi paylaialim
Bm             Em
Ben kendimi sana adadim
Am                   Em
Sevgilim sensiz anlamsizim
Am                  C
Mahiere kadar benim aikim
Em                  C
Her alemde senindir canim
Am              Em          
Nereye istersen sür köle diye
D                  Bm
Sensiz ölürüm cennette

Bm                                       C
Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana
Am              Em          D                   Bm
Sana dayanamiyorum,inan ki sensiz mutlu olamiyorum
Bm                                       C
Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana
Am              Em          D                Bm 
Sana dayanamiyorum,inan ki sensiz yaiayamiyorum

Bm                  
Bin ömrüm daha olsa
Bm
Kollarinda son bulsa
Bm              Em
Eier sana kavuimak varsa
Am                 Em
Ölmek düiün gibidir bana
Am                    C
Sensizlikten çok korkuyorum
Em                C
inan kendimi bilmiyorum
Am               Em
Önce allah sonra sen benim için
D              Bm
O bilir nasil sevdim

Seni seven kalbim...

Söyleyen : Yildiz Tilbe - Bu gitar akoru 5437 kez okundu

Yildiz Tilbe şarkıları

+ Aik Laftan Anlamaz Ki
+ Aikin Benden De Öte
+ Bin Dereden Su Getirsem
+ Çabuk Olalim Aikim
+ Çabuk Olalim Askim
+ Çal Oyna
+ Çat Kapi
+ Sana Deier
+ Seni Taniyana Dek
+ Sevemedim Ayriliii
+ Vazgeçtim
+ Ya Rabb'im
+ Üzülürsün
+ Zülüf Dökülmüi Yüze