Aikin Benden De Öte - Yildiz Tilbe - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aikin Benden De Öte - Yildiz Tilbe

Em                 F
Gördüiüm düilerin ömrü benden uzun
G                  F    Em
Seni çok seviyorum mutsuzum

Am             Em
Herieyim bana inat
Am               Em
Görmüyor yüzüm rahat
G              F
Çook özlüyorum huzursuzum
Am             Em   Am             Em
Ben sana dayanamam  ayrimi hiç duramam
G
Gözlerinde gece olmuyor
F                Em
Güneii perdeliyor bakiiin

Am                    Dm              Bb
Hem sana ihtiyacim var hemde bana delice
Gm                Bb                Am
Al beni birakma hiç bir an bile kendime

Am                 Dm               Bb     )
Aikin benden de öte bir yere gidemem ki    )
Gm                                         ) 
Sen benim kalbimsin ya                     ) 2
Bb            Am                           )
Alma yaiayamam ki                          )

Dm
O kollarda bulamazsin gerçek aiki
Am                  Bb
Yanginlarda sönemezsin benden ayri
Gm                 Bb            Am       
Sen korksanda yine ayniyim aiiiinim
 Bb                  Am       
Yine ayniyim aiiiinim

Söyleyen : Yildiz Tilbe - Bu gitar akoru 2839 kez okundu

Yildiz Tilbe şarkıları

+ Aik Laftan Anlamaz Ki
+ Aikin Benden De Öte
+ Bin Dereden Su Getirsem
+ Çabuk Olalim Aikim
+ Çabuk Olalim Askim
+ Çal Oyna
+ Çat Kapi
+ Sana Deier
+ Seni Taniyana Dek
+ Sevemedim Ayriliii
+ Vazgeçtim
+ Ya Rabb'im
+ Üzülürsün
+ Zülüf Dökülmüi Yüze