Aik Laftan Anlamaz Ki - Yildiz Tilbe - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Laftan Anlamaz Ki - Yildiz Tilbe

Am            G    Am           G      Am
Kendimden ciktim yola, bir yere varamadim
Am                    F   Am     G  F     Em
Yillar kayboldu bir anda, kimselere soramadim
Am            G    Am           G      Am
Sansim yok asktan yana, sevgiye rastlamadim
Am                F   G           F     Em
Hani o genclik varya, güldü gecti tutamadim

Em                                Am
Olsun mu olmasin, dert sana ugramasin
                                     G
Gitsin ve gelmesin bir daha ayrilik hic
                                   F  Am-F Am-F
Mevlam sakinsin seni her türlü gözden ayy, ayy
Am               G     F          Dm      Em
Bit dersin bitmez ki,  ask laftan anlamaz ki

Am          G      Am             G      Am
Sevdin mi sevmedin mi, sustun mu soyledin mi
Am                 F   Am     G   F     Em
Anlatsaydin dinlerdim, ben askimi diyemedim
Am          G    Am           G      Am
Gördügüm günden beri, ne ölüyüm ne diri
Am                             F
Yandim söndüm binlerce kez öldüm
G        F             Em
Baktigim her yerde gördüm

Söyleyen : Yildiz Tilbe - Bu gitar akoru 3248 kez okundu

Yildiz Tilbe şarkıları

+ Aik Laftan Anlamaz Ki
+ Aikin Benden De Öte
+ Bin Dereden Su Getirsem
+ Çabuk Olalim Aikim
+ Çabuk Olalim Askim
+ Çal Oyna
+ Çat Kapi
+ Sana Deier
+ Seni Taniyana Dek
+ Sevemedim Ayriliii
+ Vazgeçtim
+ Ya Rabb'im
+ Üzülürsün
+ Zülüf Dökülmüi Yüze

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52341 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46363 )
+ Söz Vermiitin ( 45943 )