Yelkenler Biçilecek - Yildirim Gürses - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yelkenler Biçilecek - Yildirim Gürses

C#m             D    Bm          C#m
Yelkenler biçilecek, yelkenler dikilecek
F#m          E        D           Bm  C#m
Dailardan çektiriler, kalyonlar çekilecek
F#m        E        D             C#m
Kerpetenlerle surun diileri sökülecek

C#m        Bm      D             C#m
Yürü, hala ne diye oyunda oynaitasin 
F#m       E       D               C#m
Fatihin istanbulu fethettiii yaitasin

Sen ne geçebilirsin yardan, anadan, serden
Senin de destanini okuyalim ezberden
Haberin yok gibidir taiidiiin deierden

Elde sensin, dilde sen, gönüldesin baitasin
Fatihin istanbulu fethettiii yaitasin

Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini
Göster : kabaran sular nasil yikar bendini 
Küçük görme, hor görme, delikanlim kendini

iu kirik abideyi yükseltecek taitasin
Fatihin istanbulu fethettiii yaitasin

Bu kitaplar fatihtir, selimdir, süleymandir
iu mihrap sinanüddin, iu minare sinandir
Haydi artik uyuyan destanini uyandir

Bilmem, neden gündelik iilerle telaitasin
Kizim, sen de fatihler doiuracak yaitasin

Delikanlim, iiaret aldiiin gün atandan
Yürüyeceksin  . millet yürüyecek arkandan 
Sana selam getirdim ulubatli hasandan 

Sen ki burçlara bayrak olacak kumaitasin
Fatihin istanbulu fethettiii yaitasin

Birak, bozuk saatler yalan yanlii iilesin 
Çelebiler çekilip haremlerde kiilasin
Yürü aslanim, fetih hazirliii bailasin

Yürü, hala ne diye kendinle savaitasin 
Fatihin istanbulu fethettiii yaitasin

Söz: arif nihat asya

Söyleyen : Yildirim Gürses - Bu gitar akoru 2171 kez okundu

Yildirim Gürses şarkıları

+ Anla Artik Anla Beni
+ Yelkenler Biçilecek

+ Çareler Çaresiz ( 81525 )
+ Bu Kez Anladim ( 66438 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49252 )
+ Zor ( 47292 )
+ Damla Damla ( 46412 )
+ Söz Vermiitin ( 45976 )
+ Ankara ( 45684 )
+ Git ( 41587 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40881 )