Anla Artik Anla Beni - Yildirim Gürses - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Anla Artik Anla Beni - Yildirim Gürses

Am              F
Anla artik anla beni
                 Am
Unut bütün geçenleri

         Dm           Am
Bitsin heriey, bütün aikin
         E        Am
Bunu senden diliyorum
       Dm              Am
Son mektubu yazarken ben
       E          Am
Saadetler diliyorum

Am
Biliyorum ayiracak
                    E
Bu son mektup ikimizi

Bu son mektup koparacak
                    Am
Yillar süren sevgimizi

 Am                 E
Üzülsen de artik yeri
                       Am
Gelmez geçen günler geri
          Dm              Am
Bitsin her iey, bütün aikin
       E           Am
Bunu senden diliyorum
         Dm            Am
Son mektubu yazarken ben
         E        Am
Saadetler diliyorum

Anla artik anla beni - nihâvend
Bestekâr : yildirim gürses
Güftekâr : aydin ünsal

Söyleyen : Yildirim Gürses - Bu gitar akoru 2619 kez okundu

Yildirim Gürses şarkıları

+ Anla Artik Anla Beni
+ Yelkenler Biçilecek

+ Çareler Çaresiz ( 81399 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49147 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46294 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45572 )
+ Git ( 41497 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40755 )