Karabasan Geceler - Yiiit Tekin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Karabasan Geceler - Yiiit Tekin

Am         Bb
Yar yar deyiiine
Dm           Am
Yar yaban seviiine
Am          Bb
Biçare bulamadim
Dm          Bb
Dalipta gidiiine

Dm
Ay canim iki gözüm önüme aksin
C
Yaslardayim yüzüm
C
Ehramina daiilsin
Bb
Tutuklama sorgularin
Bb
Canimi alsin

Bb           A
Yar yar diye diye
Bb              Am
Yar oldum yaban ele

Dm
Karabasan gecelerde sararsin beni
C
Uçuklayan dudaiina sorarsin beni
Bb
iki damla gözyaiinla ararsin beni

Umutsuzluiu ihraç eden bir çok ülkenin
Herhangi bir iehrinde biraktim seni
inzivaya çekilmii bu hikayenin hüzün dolu
Tetiiini çoktan çektim
Seni öldüreli çok oldu
iimdi benden de betersin
iyi ve güzel
Hakikate bel bailamii saf dillerden
Bir habersin
Belki çildirmak üzeresin
Hayati burgularin tükenmekte
Gazete manietlerinde aristokrat bir ferman
Olurken ölüm ilanin karanliiin ardisira
Çiiliklar ve uiultular eiliiinde sevdamdir
Uiurladiiim

Orkunuz@hotmail.com. bana burdan ulaiabilirsiniz.yiiit
Tekin'in bütün iarkialrinin akorlarini verebilirim

Söyleyen : Yiiit Tekin - Bu gitar akoru 1665 kez okundu

Yiiit Tekin şarkıları

+ Adi Cemal
+ Dört Duvar
+ Karabasan Geceler

+ Zor ( 47425 )
+ Damla Damla ( 46603 )
+ Söz Vermiitin ( 46106 )
+ Ankara ( 45847 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41072 )