Dört Duvar - Yiiit Tekin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dört Duvar - Yiiit Tekin

Am                   Dm             C Am
Ketigimin paçasindan ben sana napayim mari
Dm            Am
Ben sana napayim
Am                   Dm          C Am
Ketigimin paçasindan çorba yapayim mari
Dm         Am
Çorba yapayim
Dm          C Dm
Çorba yapayim bari
Dm         Am
Çorba yapayim

Am
Sümbülü dailara
Am
Keçi girmii bailara
Dm                C Am
Ben sana demedim mi mari
Dm                C Am
Ben sana demedim mi mari
Dm          Am
Ben sana demedim mi

Am                    Dm             C Am
Ketigimin kuyrucundan ben sana napayim mari
Dm            Am
Ben sana napayim
Am                    Dm            C Am
Ketigimin kuyrucundan süpürge yapayim mari
Dm           Am
Süpürge yapayim
Dm            C Dm
Süpürge yapayim bari
Dm          Am
Süpürge yapayim

Am
Sümbülü dailara
Am
Keçi girmii bailara
Dm                C Am
Ben sana demedim mi mari
Dm                C Am
Ben sana demedim mi mari
Dm          Am
Ben sana demedim mi

Notalar tamamen doiru ritmini çikaramayan arkadailar
Orkunuz@hotmail.com adresinden bana ulaiabilirler.dostça
Kalin

Söyleyen : Yiiit Tekin - Bu gitar akoru 1703 kez okundu

Yiiit Tekin şarkıları

+ Adi Cemal
+ Dört Duvar
+ Karabasan Geceler