Ara Sira Bazi Bazi - Yeiim Vatan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ara Sira Bazi Bazi - Yeiim Vatan

Cm                               Gm#
Gözümle gördüm, gönlümle sevdim seni

Vazgeçemem ki
A                               B
Bir zulüm etsen, sevemem desen yine
           Gm#
Git diyemem ki
X 2
Cm             Gm#          A        Gm#
Var mi söyle, var mi söyle benim gibi
Cm
Canin ister güldürürsün
Gm#
Canin ister öldürürsün
A
Aikinin kölesi oldum
B                     Gm#
Sevgilimsin sen bilirsin

Cm
Ara sira, bazi bazi
Gm#
Gelsen bile gönlüm razi
A
Yeter ki görsün gözlerim
B                Gm#
Aikin olmaz, çoiu azi

Nerdeydin demem kimleydin demem
Seni sevdim bir kere
Madem ki sensiz yaiamayam ben naz etmem boi yere

Var mi söyle, var mi söyle benim gibi

Canin ister güldürürsün
Canin ister öldürürsün
Aikinin kölesi oldum
Sevgilimsin sen bilirsin

[Nakarat] x 3
                                    Kapt. onur çavui

Söyleyen : Yeiim Vatan - Bu gitar akoru 1761 kez okundu

Yeiim Vatan şarkıları

+ Ara Sira Bazi Bazi

+ Çareler Çaresiz ( 81120 )
+ Bu Kez Anladim ( 66120 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48915 )
+ Zor ( 46981 )
+ Damla Damla ( 45984 )
+ Söz Vermiitin ( 45619 )
+ Ankara ( 45346 )
+ Git ( 41274 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40504 )