Yeniden Bailasin - Yeiim Salkim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yeniden Bailasin - Yeiim Salkim

Söz: fikret ienes - müzik: l.rossi

   ( Dm            Bb  C7           Am
   ( Yeniden bailasin, burada kalmasin
   ( Dm            Bb
 A( ölüme kadardi hani yeminimiz
   ( A           Dm
   ( iükür hayattasin

Dm Gm7 Bb Am7 Dm Gm7 Bb Am7 Dm Gm7 Bb Am7

Dm                                    )
Nedir bu gördüiüm                     )
              Bb                      )
Tanrim rüya olsa                      )
C                                Am   )
Toplanmii her ieyi gidiyor mu yoksa   ) x 2
Dm                         Bb         )
Kapida eiyalar gözlerimde yailar      )
              A                  Dm   )
inanmam sevgilim, böyle bitmez aiklar )

Dm            Bb  C7           Am
Yeniden bailasin aik ateii yansin
Dm            Bb
Bizim gibi seven gönüllere yazik
A           Dm
Böyle ayrilmasin

Dm                          Bb
Gel otur yanima dinle sözlerimi
C                               Am
Sorsana kalbine beni hiç sevmedi mi
Dm                               Bb
Bilmeden kirdimsa bütün suç bendedir
             A               Dm
Baiiila sevgilim sen affet beni

Tekrar A

Söyleyen : Yeiim Salkim - Bu gitar akoru 1741 kez okundu

Yeiim Salkim şarkıları

+ Biliyorsun Bir Zamanlar
+ Deli Mavi
+ Selam Aleyküm
+ Yeniden Bailasin

+ Çareler Çaresiz ( 81529 )
+ Bu Kez Anladim ( 66440 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52371 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49254 )
+ Zor ( 47298 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40885 )