Selam Aleyküm - Yeiim Salkim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Selam Aleyküm - Yeiim Salkim

Am Dm E Am

Am                     Dm   
Seneler sürdü sanki yapayalniz günlerim
F                     E
Dört duvar arasinda hergece dua ettim
Am                            Dm     
Sesimi duydu tanri sanki seni çikardi kariima
F                            E            E7 
Yeniden içimde baharlar açti kara kiilara inat

Am            Dm   F           E
Selam yeniden aika selam selam aleyküm
Am            Dm    F           E                        
NAKARAT
Senle hayata döndüm selam selam aleyküm

Am              Dm      F            E
Sevdan derman oldu bana silindi mazinin izleri
Am              Dm      F                  E      E7
isyan ederken dünyaya deiiiti bak kaderim sonunda

NAKARAT

Am                 Dm 
Gözlerim böyle aik görmedi
F                           E       
Yüreiimde esen bu firtinayi sevmeyen bilmez
Am                Dm 
iniallah bu masal bitmez
F                             E
Bizede gün gelir nazar deimez iniallah
Am
iniallah alem duyar iniallah
iniallah alem duyar iniallah

Dm F E
aaaaa... NAKARAT

Söyleyen : Yeiim Salkim - Bu gitar akoru 1422 kez okundu

Yeiim Salkim şarkıları

+ Biliyorsun Bir Zamanlar
+ Deli Mavi
+ Selam Aleyküm
+ Yeniden Bailasin

+ Zor ( 46977 )