Yaimurun Elleri - Yeni Türkü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaimurun Elleri - Yeni Türkü

    Em              Am           D     )
Küçücük bir bakisin çözer beni kolayca ) 2

     C            G
Kenetlenmis parmaklar gibi
Am               D
Simsiki kapanmis olsam

  (        Em                )
  ( Yaprak yaprak açtirirsin )
  ( Am                D      ) 2
  ( Ilk yaz nasil açtirirsa  )
  (
  (       C      G        Am              D
  ( Ilk gülünü gizem dolu hünerli bir dokunusla
A ( 
  (        G          Em       )
  ( Hiç kimsenin yagmurun bile )
  ( Am              D          ) 2
  ( Böyle küçük elleri yoktur  )
  (
  (       Em          D         B7          C
  ( Bütün güllerden derin bir sesi var gözlerinin

    Fm          C7       Fm           Em
Basedilmez o gergin kirilganliginla senin
      Am       C          B7
Her solukta sonsuzluk ve ölüm

TEKRAR A

Söyleyen : Yeni Türkü - Bu gitar akoru 4902 kez okundu

Yeni Türkü şarkıları

+ Açelya
+ Aiir Kapi
+ Aik Yeniden
+ Akasya Kokulu Sabahlar
+ Bahar iarkisi
+ Baika Türlü Biriey
+ Bana Bir Masal Anlat Baba
+ Bir Çapkin Dilenci
+ Çember
+ Cevriye Hanim
+ Deliler
+ Destina
+ Dolunay
+ Dostlarim
+ Dönmek
+ Firtina
+ Günebakan
+ Göç Yollari
+ iite Yine Gidiyorum
+ istersen Hiç Bailamasin
+ Kalbim Kirmizi
+ Kalirsa Bir Soru
+ Karanfil
+ Kaybettim iarkimi
+ Kimdi Giden Kimdi Kalan
+ Konugum Ol
+ Mamak Türküsü
+ Maskeli Balo
+ Nakka
+ Nerelere Gideyim
+ Olmasa Mektubun
+ Resim
+ Rüzgar
+ Sen (Lem'a)
+ Telgrafin Telleri
+ Telli Telli
+ Telli Turna
+ Vira Vira
+ Wahayra
+ Yaimurun Elleri
+ Yaprak Dökümü
+ Yedikule
+ Yeiilmiiik
+ Yesil Sarki

+ Caddelerde Rüzgar ( 49137 )