Maskeli Balo - Yeni Türkü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Maskeli Balo - Yeni Türkü

        Em     B7      Em
Yaredir sinede eski sevgili
        E    E7      Am
Eski sevgili eski günler
                        B7
Hayata baksana takmiyor kimseyi
           Am                   Em
Hiçbir sey diriltmez artik geçmisi
B7      Em
Yaredir yine de

  (    G
  ( Yaktim gemilerimi
  (   Am
  ( Dönüs yok artik geri
  (     Em       Am    Em   B7   Em
A ( Tak etti canima bu maskeli balo
  (    Am        Em         B7         Em
  ( Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri
  (    Am        Em         B7         Em
  ( Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri

        Em     B7      Em
Yaredir sinede eski sevgili
          E     E7    Am
Ne yapsan kolay unutulmaz
                       B7
Aglama geçmise yasadik bitti
       Am               Em
Anilar bizi yalniz birakmaz
B7       Em
Yalniziz yine de

TEKRAR A

Söyleyen : Yeni Türkü - Bu gitar akoru 5331 kez okundu

Yeni Türkü şarkıları

+ Açelya
+ Aiir Kapi
+ Aik Yeniden
+ Akasya Kokulu Sabahlar
+ Bahar iarkisi
+ Baika Türlü Biriey
+ Bana Bir Masal Anlat Baba
+ Bir Çapkin Dilenci
+ Çember
+ Cevriye Hanim
+ Deliler
+ Destina
+ Dolunay
+ Dostlarim
+ Dönmek
+ Firtina
+ Günebakan
+ Göç Yollari
+ iite Yine Gidiyorum
+ istersen Hiç Bailamasin
+ Kalbim Kirmizi
+ Kalirsa Bir Soru
+ Karanfil
+ Kaybettim iarkimi
+ Kimdi Giden Kimdi Kalan
+ Konugum Ol
+ Mamak Türküsü
+ Maskeli Balo
+ Nakka
+ Nerelere Gideyim
+ Olmasa Mektubun
+ Resim
+ Rüzgar
+ Sen (Lem'a)
+ Telgrafin Telleri
+ Telli Telli
+ Telli Turna
+ Vira Vira
+ Wahayra
+ Yaimurun Elleri
+ Yaprak Dökümü
+ Yedikule
+ Yeiilmiiik
+ Yesil Sarki

+ Çareler Çaresiz ( 81400 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49151 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46295 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45573 )
+ Git ( 41498 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40756 )