Karanfil - Yeni Türkü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Karanfil - Yeni Türkü

Em          Bm        Em         Bm
Karanfiller açiyordu, o zamanlar gözlerinde
Em         Bm          EmC Em
Bir baksam kül olurdum yüzüne
           Bm         Em        Bm
Basin alip gittiginde yagmurlar küstü bana
Em       Bm         Em C  Em
Bir daha yagmadilar coskuyla

C                                    D          Em
Bir karanfil, yagsa yagmur büyülense yeniden dünya

G           Am         G         Am           )
Gün olup da geleceksen usul usul gün yagarken )
C          D           C         D         Em ) 2
Gözlerinde karanfiller açacaklar tutusup yine )

TEKRAR

Söyleyen : Yeni Türkü - Bu gitar akoru 2764 kez okundu

Yeni Türkü şarkıları

+ Açelya
+ Aiir Kapi
+ Aik Yeniden
+ Akasya Kokulu Sabahlar
+ Bahar iarkisi
+ Baika Türlü Biriey
+ Bana Bir Masal Anlat Baba
+ Bir Çapkin Dilenci
+ Çember
+ Cevriye Hanim
+ Deliler
+ Destina
+ Dolunay
+ Dostlarim
+ Dönmek
+ Firtina
+ Günebakan
+ Göç Yollari
+ iite Yine Gidiyorum
+ istersen Hiç Bailamasin
+ Kalbim Kirmizi
+ Kalirsa Bir Soru
+ Karanfil
+ Kaybettim iarkimi
+ Kimdi Giden Kimdi Kalan
+ Konugum Ol
+ Mamak Türküsü
+ Maskeli Balo
+ Nakka
+ Nerelere Gideyim
+ Olmasa Mektubun
+ Resim
+ Rüzgar
+ Sen (Lem'a)
+ Telgrafin Telleri
+ Telli Telli
+ Telli Turna
+ Vira Vira
+ Wahayra
+ Yaimurun Elleri
+ Yaprak Dökümü
+ Yedikule
+ Yeiilmiiik
+ Yesil Sarki