Bu Ne Dünya Kardeiim - Yeliz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Ne Dünya Kardeiim - Yeliz

  Dm                   Gm           
  Bu ne dünya kardeiim seven sevene 
  Dm                   Gm
  Bu ne dünya kardeiim böyle
  Cm                   Gm             
  Bir garip buruk içim bilmem ki 
  Dm
  Niye belki de sevdiiim yok yere

  Dm                   Gm           
  Bu ne dünya kardeiim gülen gülene 
  Dm                   Gm
  Bu ne dünya kardeiim böyle
  Cm                    Gm     
  Ben de hep onlar gibi gülsem mi öyle 
  Dm
  Yüreiim kan ailasa bile

  G                 C             
  Ne bir kürk ister bu ien gönlüm 
  G                    F
  Ne bir han ne bir saray la la la la la lay
  G               C          
  Ye iç eilen çok kisa ömrün 
  F                     Dm
  Sev çünkü sevmek en kolay

  TEKRAR

Söyleyen : Yeliz - Bu gitar akoru 2618 kez okundu

Yeliz şarkıları

+ Aila Kalbim
+ Bu Ne Dünya Kardeiim
+ Deli Divane

+ Çareler Çaresiz ( 81404 )
+ Bu Kez Anladim ( 66359 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52281 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49153 )
+ Zor ( 47215 )
+ Damla Damla ( 46298 )
+ Söz Vermiitin ( 45882 )
+ Ankara ( 45578 )
+ Git ( 41502 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40758 )