Sadece Senin Olmak istedim - Yavuz Çetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sadece Senin Olmak istedim - Yavuz Çetin

G               C
Sana olan aikim hep akan bir su
G                      C
Sende benim gibi misin söyle
G                  C
Aklimda senden baika 
                    G      C
Hiçbiriey yok bu günlerde
G                 C
Sadece senin aikin avutur beni
G                    C
Unutturur bana bütün dertlerimi
G                   C    
iefkatli kollarinla sar beni bu gece
G           D           C      D
istediiim aslinda çok deiil   mmmm  

C       B           Em7
Sadece senin olmak istedim bu dünyada                 )
C      B          Em7                                 )
Sadece sana ait olmak                                 )
C             B     Em7    D     C                    )
Aik denen duyguyu yeniden keifettim                   )-A- 
C        D          Em7                               )
Sadece senin olmak istedim                            )
C        B          Em7                               )
Sadece senin olmak istedim                            ) 

Geçii: G - C - G - C

G             C
Aklinda olmak yetmez bana bu gece
G                 C
Yani baiinda olmak isterim 
G                C
Rüyalarinda olmak yetmez bu gece 
G           D     C            
Yataiinda olmak isterim    
G                  C
Sadece senin aikin avutur beni 
G                    C
Unutturur bana bütün dertlerimi
G                   C
iefkatli kollarinla sar beni bu gece 
G            D          C      D 
istediiim aslinda çok deiil   mmmm          
-A-             

solo:G-C-G-C-G-C-G-C-G-C-G-D-C

Söyleyen : Yavuz Çetin - Bu gitar akoru 3342 kez okundu

Yavuz Çetin şarkıları

+ Benimle Uçmak ister Misin
+ Bilmem Neden inat Ettim
+ Bodrum Gecesi Yüzünden
+ Bul Beni
+ Çok istiyorum
+ Erkegin Olmak istiyorum
+ Heriey Biter
+ istanbul'a Ait
+ istanbul\'a Ait
+ Köle
+ Oyuncak Dünya
+ Sadece Senin Olmak
+ Sadece Senin Olmak istedim
+ Sahil

+ Çareler Çaresiz ( 81965 )
+ Git ( 41873 )